'Mooi' en 'bruikbaar' = 'opvallen' en 'blijven steken'.

Schoonheid en functionaliteit van een ontwerp moeten samengaan. Een ontwerp moet opvallen. Maar het moet vooral ook het doel ondersteunen waarvoor het gemaakt is. Vormgeving kan nog zo mooi zijn, het is pas écht goed als het past bij de visie en het karakter van de opdrachtgever. Zo kan een ontwerp gemaakt zijn om herkenbaar te zijn. Om te shockeren. Te enthousiasmeren. Te versterken. Om betrokkenheid te kweken.
Een mooi, goed ontwerp is zó gemaakt dat het als een goed liedje, in je achterhoofd blijft 'steken'.

CorfuDesign kiest er bewust voor om klein en flexibel te blijven.

U bent bij ons geen 'nummer' of – nog erger – 'prospect'! U krijgt alle aandacht. De kwaliteit van de opdracht en tevredenheid van onze klanten zijn bepalend voor ons werk. We werken samen met een uitgebreid netwerk van specialisten zoals drukkers, fotografen, tekstschrijvers, ict'ers, beletteraars. Elke opdracht wordt door het juiste team van mensen uitgevoerd. Specialisten die binding hebben met de markt waarin u zaken doet. We kunnen zo een optimale link leggen tussen vormgeving en de doelstelling van uw bedrijf. Vormgeving moet niet alleen mooi zijn, het moet effect hebben! Die aanpak levert een hoge kwaliteit.
Het succes van onze opdrachten, uw tevredenheid, is ons visitekaartje.

De band met onze opdrachtgevers eindigt niet 'om 17.00 uur'.

We blijven altijd kijken hoe het beter kan. Veranderende omstandigheden kunnen aanleiding geven om vormgeving of projecten iets aan te passen. Wij zijn daar zelf alert op. En zonodig bellen we u met advies. U kunt dan altijd de juiste keuzes maken voor uw bedrijf.
U kunt ons zien als uitvoerder en adviseur 'op loopafstand' en onze specialisten zijn inzetbaar wanneer u wilt. Als u daarin een meerwaarde ziet, willen we graag voor u lopen!
Bel of mail:

Get in Touch

Algemene Voorwaarden